Mainos
Mainos

Finnair palkitsee henkilöstöään – tarjoaa omistajuutta

Finnairin hallitus on päättänyt perustaa osakesäästöohjelman yhtiön henkilöstölle.

Ohjelman tarkoituksena on vahvistaa Finnairin työntekijöiden sitoutumista yhtiön omistaja-arvon kehitykseen ja palkita heitä pitkällä tähtäimellä.

Ohjelma alkaa heinäkuun alussa, ja ensimmäinen säästökausi kestää 12 kuukautta.

– Uskomme osakesäästöohjelman herättävän kiinnostusta kaikissa henkilöstöryhmissä, sanoo Finnairin hallituksen puheenjohtaja Harri Sailas.

– Osakesäästöohjelma on osa Finnairin henkilöstön palkitsemista ja se tarjoaa mahdollisuuden tulla Finnairin osakkeenomistajaksi edullisilla ehdoilla ja lisäksi vaivattomasti.

Ohjelmassa työntekijälle tarjotaan mahdollisuutta säästää osuus palkastaan ja sijoittaa se Finnairin osakkeisiin. Noin kahden vuoden mittaisen omistusjakson jälkeen Finnair antaa ohjelmaan osallistuneelle työntekijälle yhden osakkeen kutakin kahta ostettua säästöosaketta kohden. Nämä lisäosakkeet ovat saajalleen verotettavaa tuloa.

Ohjelmaa tarjotaan noin 6 000 Finnairin työntekijälle Suomessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot