Mainos
Mainos

Finnair yrittää saada suomalaiset jouluksi kotiin

Finnair pyrkii saamaan Lontooseen jumittuneet suomalaisasiakkaansa jouluksi kotiin vaihtamalla Lontoon-koneet suuremmiksi.

Huomenna on tarkoitus lentää kaksi edestakaista lentoa Lontooseen Airbus 340 -koneella, johon mahtuu vajaat sata matkustajaa enemmän kuin normaalisti käytettävään Airbus 321:een. Samanlainen konevaihdos on tarkoitus tehdä myös yhdellä jouluaaton lennolla.

Muutenkin Lontoossa tilanne näytti keskiviikkona aiempaa valoisammalta. Heathrow'n kentän kiitoradat oli saatu viimein kokonaan auki, ja tavoitteena oli lentää noin kaksi kolmannesta kaikista vuoroista. Tilannetta lievitti myös se, että Englannin kanaalin ali kulkevat Eurostar-junat Pariisiin ja Brysseliin liikennöivät lähes normaalisti.

Sen sijaan Ranskassa varauduttiin jo uuteen lumikaaokseen. Pariisiin odotettiin illaksi uusia lumisateita, jotka voivat aiheuttaa peruutuksia lentoliikenteessä.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme