Mainos
Mainos

Finnairin kone hajosi – matkustajat jumissa Bangkokissa

Finnairin aamun lento Bangkokista Helsinkiin on ainakin 15 tuntia myöhässä.

Finnairin Airbus 340 -koneessa on yhtiön tiedotuksen mukaan ohjejärjestelmän laitevika. Vikaa korjataan parhaillaan, ja koneen arvellaan olevan lähtövalmiina klo 23 Suomen aikaa eli klo 4 paikallista aikaa. Konetta korjataan Bangkokin Suvarnabhumin lentokentällä paikallisin voimin.

Finnairin vuoron AY 096 piti lähteä Bangkokista Helsinkiin tänä aamuna klo 10.55 paikallista aikaa.

Koneeseen oli buukattu 267 matkustajaa, joista osa oli tiettävästi Aurinkomatkojen asiakkaita. Kahden tunnin odottelun jälkeen matkustajat ohjattiin ensin toiselle lähtöportille, ja pienen hetken jälkeen heille ilmoitettiin, että kone ei pääse lähtemään.

Tiedotuksessa puutteita


Matkustajat hajaantuivat lähtiessään lentokentältä useampaan ryhmään. Erään matkustajan mukaan häntä ei ole informoitu koneen uudesta lähtöajasta.

Matkustajan mukaan Aurinkomatkat on sen sijaan antanut tietoja omille matkustajilleen. Ainakin osa matkustajista on majoitettu läheisiin hotelleihin, ja he ovat saaneet sieltä ruokaa ja juomaa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme