Mainos
Mainos

Finnairin kone palasi takaisin kentälle

Finnairin lento Brysselistä Helsinkiin keskeytyi nousukiidossa moottoriin joutuneen linnun vuoksi. Finnairin mukaan matkustajilla ei ollut vaaraa.

Finnairin matkustajalentokoneen toiseen moottoriin joutui lintu, kun se oli nousemassa ilmaan Brysselin kentältä. Moottori sai pienen vaurion ja kone palasi takaisin kentälle tänään illansuussa.

Koneessa oli 55 matkustajaa, joista suurin osa lähti lentoyhtiön seuraavalla koneella Helsinkiin.

Vaurion saanut moottori ei törmäyksessä sammunut. Lentokone laskeutui normaalisti kahdella moottorilla. Finnairin mukaan matkustajilla ei tapahtumien kulussa ollut vaaraa.

Airbus 319, jonka lähtöaika Brysselistä Helsinkiin oli kello 18.15, törmäsi lintuun kohta nousukiidon jälkeen. Siipimoottorin värähtely nousi niin korkeaksi, että koneen kapteeni päätti palata takaisin kentälle, jonne se laskeutui ollen terminaalissa kello 18.40. Tekniikka totesi moottorin ahtaimen yhdessä vaurion siivessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme