Mainos
Mainos

Finnairin kone teki välilaskun turvallisuussyistä

Tänään Torontoon matkalla ollut Finnairin kone joutui matkatavaraepäselvyyksien takia tekemään välilaskun Islannin Keflavikiin.

Välilaskussa ylimääräinen matkalaukku poistettiin koneesta. Matkustajille ei aiheutunut vaaraa tapauksesta.

Helsinki-Vantaan lentokentältä kello 13.20 Torontoon lähteneeseen koneeseen oli pyrkinyt matkustaja väärällä passilla. Hän ei päässyt koneeseen, mutta matkalaukku oli kuitenkin kulkeutunut turvatarkastuksen jälkeen koneeseen. Lentokone oli jo noussut ilmaan, kun huomattiin, että ylimääräinen matkalaukku oli koneessa.

-Matkalaukku poistettiin Keflavikin kentällä, joka oli lähin kenttä tapauksen havaitsemisen jälkeen. Kone laskeutui sinne kello 18.22 Suomen aikaa. Matkalaukku oli turvatarkastettu, mutta periaatteellisten syiden vuoksi laukku poistettiin.

Matkustajille ei aiheutunut vaaraa tapauksesta. Lentokone saapuu Torontoon 3-4 tuntia aikataulusta myöhässä, vastaava liikennevalvoja Santeri Saukkonen kertoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme