Mainos
Mainos

Finnairin lento New Yorkista 10 tuntia myöhässä

Finnairin New Yorkista Helsinkiin matkannut kone on myöhästynyt reilusti.

Ongelmat alkoivat jo Helsingin päässä, mistä kone lensi New Yorkiin noin 9 tuntia myöhässä. Paluulento viivästyi vielä lisää, sillä poikkeuksellisen aikataulun takia kone piti siirtää toiseen terminaaliin. Pariasataa matkustajaa kuljettanut kone lähti matkaan kymmenisen tuntia aikataulusta jäljessä.

Taneli Hassinen Finnairin viestinnästä kertoo, että koneeseen tuli teknisiä ongelmia ensin polttoainejärjestelmään ja sen jälkeen vielä ohjausjärjestelmään. Lopulta kone vaihdettiin toiseen.

Matkustajille tieto viivästymisestä välitettiin kuitenkin vasta useita tunteja myöhemmin. Hassisen mukaan teknisissä ongelmissa todellista viivästymisaikaa on usein vaikea arvioida. Myös viestin lähettäminen mietitään tapauskohtaisesti.

- Tavoite on se, että matkustajat ovat kentällä silloin kun kone on lähdössä. Emme halua johtaa myöskään sillä tavalla harhaan, että matkustajat eivät koneen lähtöaikaan olisikaan paikalla, Hassinen sanoo.

Finnair ilmoittaa lentojen myöhästymisistä kännykkänumeron ilmoittaneille matkustajille puhelinsoitolla tai tekstiviestillä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme