Mainos
Mainos

Finnairin listalakot jatkuvat

Kiista Finnairin potkurikonelentäjien työsopimuksesta aiheuttaa yhä kymmenien kotimaanlentojen peruuntumisia. Tänään jätettiin lentämättä 19 kotimaanlentoa. Eilen jäi pois 18 vuoroa. Tänään lentoja peruutettiin lähinnä Helsingin, Tampereen, Turun ja Varkauden sekä Lappeenrannan väleillä. Huomenna oli tiedossa ainakin kolme peruutusta: aamulennot Tampereelta Helsinkiin ja Helsingistä Lappeenrantaan ja takaisin.

6. lokakuuta alkanut lentäjien listalakko on aiheuttanut päivittäin muutamia vuorojen peruuttamisia. Ennätys tehtiin 20. päivä tiistaina, jolloin lentoja jäi lentämättä 22. Vuoroja joudutaan peruuttamaan, koska lentäjät eivät suostu tekemään muita kuin työvuorolistaan merkittyjä normaaleja vuoroja.

Sairaus- ja muissa poissaolotapauksissa sijaisia ei ole saatavissa. Tilanne on hankala matkustajille, koska varmistus lennon peruuttamisesta saadaan usein vasta tuntia ennen lähtöaikaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme