Mainos
Mainos

Finnairin matkustaja, toimi näin

Finnairin lentäjät aloittavat maanantaina lakon, joka vaikuttaa yhtiön lentoihin jo tänään. Jos sinulla on Finnairin lento lähipäiville, toimi näin:

- Tarkkaile puhelintasi. Finnair tai Aurinkomatkat ovat tekstiviestitse ja puhelimitse yhteydessä matkustajiinsa. Jos lentosi on osa seuramatkaa, sitä tuskin perutaan. Lisää tietoa saat seuramatkan järjestäjältä.

- Jos lentosi on reittilento, tarkista Finnairin internetsivuilta osoitteestawww.finnair.fi/info, onko se peruttu.

- Koska Finnairin asiakaspalvelussa on ruuhkaa, ota ennemmin yhteyttä lennon myyneeseen matkatoimistoon kuin Finnairiin. Voit myös soittaa Finnairin palvelunumeroon 0600 140 140.

- Jos lentosi on peruttu, mieti, voisitko siirtää matkasi myöhemmäksi. Jos se onnistuu, saat Finnairilta myöhemmin korvaavan lennon.

- Jos haluat rahasi takaisin, tulosta edellä mainitulta Finnairin infosivulta takaisinmaksuhakemus ja toimita se yhtiön sivuston ohjeiden mukaan.

- Jos sinun on pakko matkustaa lakon aikana, ole yhteydessä Finnairiin. Yhtiö yrittää järjestää sinulle korvaavan lennon.

Katso Pauli Poutasen raportti

Katso liikennelentäjien puheenjohtaja Kristian Rintalan haastattelu

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme