Mainos
Mainos

Finneaglen matkustaja: Juotiin kahvia ja puhuttiin jonninjoutavia

Finnlinesin karille ajaneessa Finneagle -aluksessa oli noin 170 matkustajaa, joista yksi, Mika Harjunen kuvaili tunnelmaa aluksessa leppoisaksi.

Finneagle ajoi karille aikaisin aamulla Ruotsin Kapellskärissä. Kukaan ei loukkaantunut eikä ollut vaarassa, myöskään minkäänlaista levottomuutta ei matkustajien keskuudessa ollut havaittavissa. 

– Aluksella kuulutettiin, että alus viivästyy, koska se otti sähköhäiriön vuoksi pohjakosketuksen, Harjunen kertoo.  – Porukka pysyi rauhallisena. Joimme kahvia ja puhuimme jonninjoutavia.  

Tukholmasta apuun lähteneitä hinaajia ei lopulta tarvittu, sillä alus irtosi itsekseen ennen puoltapäivää.  Mika Harjunenkin pääsi kuivalle maalle ensimmäisten joukossa ja pääsi Tukholmaan. 

– Kyllähän siinä laivayhtiö tarjosi ruoat ennen kuin lähdimme pois, sanoo Harjunen. 

M/S Finneagle on nyt viety laituriin Kapellskärissä ja sukeltajat tutkivat laivan vaurioita. Karilleajon syynä pidetään teknistä vikaa pääkoneessa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme