Mainos
Mainos

Finnjetin työntekijöillä työnseisaus Tallinnassa

Silja Linen Finnjet-aluksen työntekijät ovat marssineet aamulla maihin Tallinnan satamassa. Ulosmarssi oli vastalause sille, ettei Siljan markkinoimaan SuperSeaCat Four-alukseen ole saatu neuvoteltua hyväksyttävää työehtosopimusta. Sopimuksesta on neuvoteltu koko kevättalven ajan.

Siljan mielestä Merimies-unioni kiristää meneillään olevia miehitysneuvotteluja. Merimies-unioni puolestaan valitti, että Finnjet siirrettiin Viron viranomaisten käskystä sataman edustalle ilman turvallisuusmääräysten edellyttämää miehistöä.

Siirron aikana aluksessa oli alle 200 matkustajaa ja miehistöä yli 100 henkilöä. Silja Line sanoo, ettei aluksen turvallisuutta vaarannettu. Siljan mukaan alus lähtee aikataulun mukaisesti kohti Helsinkiä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot