Mainos
Mainos

FIS:n puheenjohtaja vaatii Varikselle elinikäistä kilpailukieltoa

Kansainvälisen hiihtoliiton puheenjohtaja Gian Franco Kasper vaatii Kaisa Varikselle elinikäistä kilpailukieltoa. MTV:n uutisille antamassaan haastattelussa Kasper sanoo olevan anteeksiantamatonta, että urheilija käryää kahdesti.

- Kun urheilija saa rangaistuksen, voidaan olettaa, että siitä on otettu oppia. Tässä tapauksessa urheilija kuitenkin palasi kilpaladuille ja teki saman uudelleen. Se on kaikella tavalla käsittämätöntä, Gian Franco Kasper hämmästeli MTV:n uutisille.

Kansainväliselle ampumahiihtoliitolle lähettämässään vastineessa Kaisa Varis on kiistänyt positiivisen dopingtestin tuloksen. Liiton hallitus päättää Variksen rangaistuksesta ylihuomenna.

Gian-Franco Kasper

Varis jäi kiinni epo-hormonista hiihdon MM-kisoissa Italian Val di Fiemmessä vuonna 2003. Hän kärähti uudestaan samasta kielletystä aineesta ampumahiihdossa 6. tammikuuta.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 09.02.2008)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme