Mainos
Mainos

Forssan ex-johtaja valitti KHO:een

Forssan entinen kaupunginjohtaja Reijo Timperi on valittanut erottamisestaan Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Hän hakee muutosta lääninoikeuden päätökseen, jolla se runsas kuukausi sitten hylkäsi Timperin valittamisen erottamisestaan.

Timperi toivoo, että KHO toteaisi lääninoikeudesta poiketen, ettei Forssan kaupunginvaltuustolla ollut kuntalain mukaista irtisanomisperustetta ja että päätös on palvelussuhdeturvalain vastainen ja syntynyt väärässä järjestyksessä. Timperi esittää, että KHO velvottaisi Forssan kaupungin toteamaan virkasuhteen jatkuneen täysin palkkaeduin.

Forssan kaupunginvaltuusto erotti kaupunginjohtajansa virasta viime kesäkuussa. Valtuusto katsoi Timperin menettäneen luottamuksensa, koska hänen vaimoaan epäiltiin kaupungin kotitalousneuvonnan varojen kavalluksesta. Vaimo sai tuomion epäillyistä rikoksista viime vuoden syksyllä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme