Mainos
Mainos

Fortum pettyi karvaasti

Ilman ydinvoimalupaa jäänyt Fortum on pettynyt hallituksen iltakoulussa tehtyyn päätökseen. Fortumin toimitusjohtaja Tapio Kuula pitää päätöstä erittäin valitettavana.

- Kyllä tämä on erittäin iso pettymys, tietenkin olimme luvan suhteen toiveikkaita. Mielestämme meillä oli kaikki kriteerit hyvin täytettynä ja tietenkin olemme tehneet kovasti ja pitkään työtä tämän eteen, harmittelee Kuula.

Kuula sanoo lisäksi, että yhtiön halukkuutta osallistua ulkomaisiin ydinvoimahankkeisiin on tiedusteltu ja näitä mahdollisuuksia selvitetään. Hankkeiden sisältöä Kuula ei halua kommentoida.

- On vaikea lähteä ennakoimaan sitä roolia mikä meillä mahdollisesti on jossakin hankkeessa. Kukin hanke on erikseen tarkasteltava kohde.

- Varmasti tällä vuosikymmenellä näitä hankkeita lähtee liikkeelle lukuisa määrä eli siinä suhteessa kohteita tulee varmasti tämän vuosikymmenen aikana pöydälle, Kuula kertoo.

Katso Markus Pirttijoen juttu

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme