Mainos
Mainos

Gaalailta tulvillaan tuttuja - mitä heille kuuluu?

MTV3 Uutisten juhlailta on tulvillaan julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Juhlatuulella olivat muun muassa europarlamentaarikko Mitro Repo ja Suomen Perheyritysten liiton puheenjohtaja Matti Vanhanen.

- Kutsu tänne juhliin oli kuin olisin saanut kutsun kotiin. Olen ollut niin paljon tekemisissä MTV3:n uutisten kanssa, kertoi Repo lisäten, että MTV3:n uutisista tulee ensimmäisenä mieleen hymy.

- Elävät piirteet, sopiva tasapaino vakavaa ja vähän leppoisampaa, kuvailee puolestaan Vanhanen MTV3:n uutisia.

Julkisuuteen vieraat suhtautuvat pääosin hyvin. Vanhasen mukaan kuitenkin julkisuuden kääntöpuoli ei saisi olla niin kova.

- Yksityiselämää ei tarvitsisi julkisuuden henkilöiltä ronkkia niin rajusti.

Juhlatilassa pyörivät myös Idolsista tutuksi tullut Martti Saarinen ja tällä hetkellä Big Brotheria juontava Susanna Laine. Laineella on erityinen syy olla kutsuvieraiden joukossa - hän on "uutislapsi", eli syntynyt samaan aikaan kun ensimmäinen Kymmenen uutisten lähetys tuli televisiosta.

Koivuniemi ja Oksanen viihtyivät juhlissa

Juhlalähetykseen tulivat hieman myöhemmin illalla mukaan myös kirjailija Sofi Oksanen ja laulaja Paula Koivuniemi.

- Olen tehnyt paljon yhteistyötä MTV3:n kanssa, täällä juhlassa on ihana tunnelma, kertoi Koivuniemi.

Laulaja kertoi myös olevansa todellinen uutisfriikki ja katsovansa aina uutisia televisiosta.

Kirjailija Oksasella oli kiireinen ilta - hän tuli lähetykseen suoraan Kansallisteatterin ensi-illasta, ja jatkoi myös osuutensa jälkeen takaisin Kansallisteatterin juhliin. Hän harmitteli, ettei ehtinyt olla MTV3:n juhlissa tämän takia kovin kauaa.

- Muistan, kun MTV3 tuli. Ensin oli vain kaksi kanavaa, ja ihmettelin: voiko niitä vain tulla lisää?

Oksanen pitää julkisuutta hyvänä asiana. Hän nauttii, kun kadulla voi keskustella lukijoidensa kanssa.

- En tosin jaksa keskustella niin paljon kun voisin. Keskustelut lukijoiden kanssa tuovat omaan työhöni aina lisää mielekkyyttä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme