Mainos
Mainos

Geenijuuston koevalmistus alkamassa

Maatalouden tutkimuskeskus suunnittelee geenijuuston koevalmistusta Jokioisissa. Jos geenimuunneltujen juustojen koe-erä valmistetaan, se käytetään pääosin laboratoriokokeisiin, kertoo Helsingin Sanomat.

Maatalouden tutkimuskeskus osallistuu juustojen kehittelyllä EU-projektiin, jolla pyritään parantamaan juuston laatua geenitekniikan avulla. Projektin koejuustot valmistetaan nyt Yhdysvalloissa, koska geeniteknisiin kokeisiin on hidasta saada lupa Euroopassa.

EU-komissio antaa todennäköisesti tänään ensimmäisen luvan geenimuunnellun ruoan myyntiin koko unionin alueella. Kyseessä on brittiläinen tomaattisose.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme