Mainos
Mainos

Google otti huomioon Suomen kuntavaalit aloitussivullaan

Hakukoneyhtiö Google on huomioinut Suomen kuntavaalit. Suomenkielisen Googlen aloitussivulla olevassa Google-logossa on kuvattu Suomen lippuja, vaaliuurna sekä äänestäjiä.

Google muuntelee logoaan tilapäisesti, mutta säännöllisesti erilaisten kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien mukaan. Ensimmäinen Suomea varten tehty logomuunnos esiteltiin vuoden 2011 itsenäisyyspäivänä.

Käynnissä oleva kuntavaaliäänestys jatkuu iltakahdeksaan asti. Vaalituloksen valmistuminen menee yöhön. Viimeisenä valmistuvat Helsinki ja muut suuret kunnat.

Ennakkoäänten tulos julkistetaan iltakahdeksalta.  

MTV Uutiset seuraa vaali-iltaa reaaliaikaisesti

Kello 19.55 alkavassa nettilivessä analysoidaan ennakkoäänten tuloksia ja vieraillaan puolueiden vaalivalvojaisissa. Lähetystä voi seurata osoitteessa MTV.fi sekä katsomo.fi-palvelussa.

MTV3-kanavalla tuloslähetys alkaa kello 21.05. Lähetyksessä haistellaan tunnelmia kuntatalolla, jonne puoluejohtajat siirtyvät omista vaalivalvojaisistaan ennakkoäänten selvittyä. Tätäkin lähetystä voi seurata myös netin puolelta tai katsomosta.

Ja tietenkin vaalit ovat isossa roolissa myös MTV3 kanavalla kello 22.00 alkavissa Kymmenen uutisissa.

MTV.fi seuraa netissä tuloslaskennan lisäksi myös paitsi eri kuntien myös kiinnostavimpien ehdokkaiden tilannetta. Olemme paikalla myös puolueiden vaalivalvojaisissa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme