Mainos
Mainos

Haatainen esittää Välimäkeä kansliapäälliköksi

Vuonna 1954 syntynyt Kari Välimäki on koulutukseltaan filosofian kandidaatti. Nykyinen kansliapäällikkö Markku Lehto jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haataisen ehdokas sosiaali- ja terveysministeriön uudeksi kansliapäälliköksi on Kari Välimäki, kertoo Haataisen erityisavustaja Kimmo Norrmén.

Haatainen esittää Välimäen valintaa keskiviikkona kokoontuvalle valtioneuvostolle. Välimäki on sosiaali- ja terveysministeriön talous- ja suunnitteluosaston päällikkö.

Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäälliköksi oli kaikkiaan 17 hakijaa. Nykyinen kansliapäällikkö Markku Lehto jää eläkkeelle vuodenvaihteessa. Uusi kansliapäällikkö haluttiin valita ennen Suomen EU-puheenjohtajuuskauden alkua.

Vuonna 1954 syntynyt Välimäki on koulutukseltaan filosofian kandidaatti. Hän on työskennellyt pitkään eri tehtävissä sosiaali- ja terveysministeriössä, muun muassa vakuutusosastolla. Lisäksi hän on toiminut muun muassa erityisavustajana ja ministeri Matti Puhakan poliittisena sihteerinä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme