Mainos
Mainos

Haavisto puolisolleen: Olit välillä suositumpi kuin minä

– Sieltä tulee sydänten presidentti! Miljoonan äänen mies!, kaikui Tavastialla kun kakkoseksi jäänyt Pekka Haavisto saapui vaalivalvojaisiinsa ja nousi lavalle.

"Miljoona"-huudoista ei ollut tulla loppua, kun Haavisto aloitteli puhettaan.

– Mulla on ainakin mieletön fiilis, kun olemme saaneet miljoona ihmistä liikkeelle, Haavisto sanoi. Hän pyysi puheensa alkajaisiksi taakseen lavalle kaikki ne muusikot ja taitelijat, jotka ovat olleet oleellisena osana kampanjaa. Haavistolla oli myös henkilökohtainen viesti puolisolleen Antonio Floresille.

– Tiesin, että kun menimme yhteen, että olen poliitikko ja että sinulla on oma ammattisi. Kampanjassa puolison rooli tulee tärkeäksi. Antonio kulki viimeiset viikot ympäri Suomea - sinusta on kasvanut hieno ihminen myös poliittisessa mielessä. Ihmiset tulivat luoksesi ja hakemaan nimmareita ja tsemppausta. Olit välillä suositumpi kuin minä, Haavisto nauratti yleisöä.

Niinistö kiitti henkilökohtaisesti myös oikeushammaslääkäri Helena Rantaa sekä muusikko Anssi Kelaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme