Mainos
Mainos

Haetko seuraa netistä? Ei kannata kaunistella liikaa

Millainen treffi-ilmoitus toimii netissä? Suomi24 Treffit -palvelun mukaan rehellisyys kannattaa, eikä tuppisuuna saisi toljottaa verkossakaan.

Suomi24:n johtaja Jarno Alastalo toteaa, että aitous ja oma huumori kannattaa tuoda treffipalstalla aina esiin.

– Rempseät miehet tai naiset, varsinkin maalaisnaiset, jotka ovat tehneet todella rehellisen ilmoituksen ja laittaneet oikean kuvan mukaan, niin nämä ovat yleensä kaikkein suosituimpia ilmoituksia, Alastalo kertoo.

Treffipalstalla saadut kokemukset ovat osoittaneet, että suomalaisia on pitänyt hieman opastaa verkossa treffailuun. Apu on yleensä tarpeen esimerkiksi profiilin luomisessa.

– Verkossakin suomalaiset ovat vähän liian tuppisuita ja kirjoittavat liian vähän. Sitten ihmetellään, kun ei aina välttämättä löydy sitä kontaktia, Alastalo toteaa.

– Joten pyrimme myös opastamaan tässä deittailussa. Että laittakaa omaa kuvaa ja pysykää itsenänne. Ei kannata kaunistella liikaa.

Treffipalstalla syntyneen työn tulos näkyy yleensä siinä, että käyttäjät poistuvat palvelusta. Silloin tällöin tulee kuitenkin myös konkreettista kiitosta.

– Yksi hienoimmista saamistamme palautteista oli sydäntyyny, jossa luki "Kiitos Marjasta" ja alla oli toinen nimimerkki, Alastalo kertoo.

– Ja Suomi24 Treffit -lapsia on jo olemassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme