Mainos
Mainos

Hägglund ei sulje pois venäläiskoptereita

Puolustusvoimain komentaja Gustav Hägglund kiistää väitteet, joiden mukaan suomalaiset olisivat jättäneet venäläiskopterit huomiotta mahdollisessa helikopterihankinnassa. Hägglund sanoo tänään Pohjalaisen haastattelussa, että mikäli hanke etenee tarjousten pyytämisvaiheeseen, niin venäläisvalmisteiset helikopterit ovat mukana.

Venäläiset taistelukopterit ovat Hägglundin mielestä paitsi hyvänlaatuisia, myös huomattavasti halvempia kuin länsimaiset kopterit.

Venäjän federaation kaupallinen edustaja Vladimir Shibajev on sanonut, että Suomi saisi helikopterit venäläisiltä kaksi kertaa länsitarjokkaita edullisemmin.

Puolustusministeri Anneli Taina ei myöskään sulje pois venäläisvaihtoehtoa kopterihankkeesta. Taina sanoo aamun Hufvudstadsbladetissa, että venäläiset saavat tehdä tarjouksen koptereistaan samoin ehdoin kuin muutkin maat.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme