Mainos
Mainos

Hägglund: Nato-keskustelu tervettä

Puolustusvoimain komentaja, kenraali Gustav Hägglund pitää Suomen Nato-jäsenyydestä käytyä keskustelua tervetulleena. -On ihan hyvä asia, että voidaan vapaasti keskustella ja heitellä ajatuksia ilmaan, Hägglund sanoi tutustuessaan Valkea -97 -sotaharjoitukseen tänään Pohjois-Karjalassa.

Käytyä keskustelua Hägglund kommentoi sanomalla, että muut ovat poukkoilleet, mutta eivät maan ja puolustusvoimain johto.
-Linjamme on ollut koko ajan selkeä. Suomella ei ole mitään turvallisuusvajetta, mikä antaisi aihetta Natoon liittymiseen, Hägglund korosti.

Toisaalta puolustusvoimain komentaja tähdensi myös sitä, ettei Nato-jäsenyyttä saa sulkea pois, vaan se on pidettävä mahdollisuuksien joukossa.
-On tärkeää, että meillä kerrankin on erilaisia mahdollisuuksia, Hägglund sanoi.

Hägglund vahvisti, että esitetyt kauhukuvat puolustusvoiman leikkauksista toteutuvat, mikäli armeija ei saa lisää rahaa.
-Ei meillä oikein ole muita säästömahdollisuuksia kuin ihmisten irtisanominen ja kertausharjoitusten sekä lentämisen lopettaminen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme