Mainos
Mainos

Hägglund toivoo hyvää yhteistyötä

Puolustusvoimain komentaja, kenraali Gustav Hägglund toivoo, että keskusteluyhteys maan poliittisen ja sotilaallisen johdon välillä säilyy puolustusneuvoston lakkauttamisesta huolimatta.

Uuden perustuslain mukaan maanpuolustusasiat siirtyvät hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittiselle valiokunnalle. Puolustusvoimain komentaja toimii valiokunnan pysyvänä asiantuntijana.

Hägglundin mielestä valiokunnassa tulisi käydä perusteellisia keskusteluja maanpuolustuksen keskeisistä kysymyksistä. Hänen mielestään on tärkeää, että puolustusvoimain komentaja on reaaliaikaisesti perillä valtiojohdon turvallisuuspoliittisista linjauksista.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot