Mainos
Mainos

Haglund on uusi valtiosihteeri

RKP:n ministereiden avustaja Carl Haglundista tulee kulttuuri-, urheilu- ja tasa-arvoministeri Stefan Wallinin uusi valtiosihteeri. Rkp:n työvaliokunta ja eduskuntaryhmä päättivät asiasta tänään.

Haglund on sitten kesän 2007 työskennellyt rkp:n ministereiden erityisavustajana. Hän on 29-vuotias, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja taustaltaan toimittaja sekä yrittäjä. Haglund on myös Espoon kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen. Syksyn kunnallisvaaleissa Haglund keräsi 1 547 ääntä.

- Otan haasteen vastaan suurella energialla. Meillä on tärkeitä vastuualueita hallituksessa, monta tärkeää hallintouudistusta edessämme ja määrätietoinen hallitusohjelma toteutettavana. Jatkan mielelläni työtä näiden puolesta valtiosihteerinä, toteaa Haglund.

Haglundin valinnan myötä Stefan Wallinin nykyisestä erityisavustajasta, filosofian maisteri Martina Harms-Aallosta tulee rkp:n ministeriryhmän uusi erityisavustaja. Harms-Aalto on kotoisin Kauniaisista, jossa hän myös toimii kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa. Samalla rkp:n varapuheenjohtaja, valtiotieteiden maisteri Anna Bertills Vöyriltä nousee Wallinin uudeksi erityisavustajaksi. Bertills työskentelee tällä hetkellä yksikön johtajana Finlands Svenska Idrottissa.

Wallinin edellinen valtiosihteeri Stefan Johansson joutui jättämään tehtävänsä kourittuaan naisia humalapäissään Ruotsin suurlähetystön vastaanotolla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme