Mainos
Mainos

Haglund perää kriittisyyttä venäläispropagandaa kohtaan

RKP:n puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglundin mielestä suomalaisten pitäisi olla kriittisempiä venäläistä propagandaa kohtaan.

Haglundia on venäläismediassa sanottu skandaaliministeriksi sen jälkeen, kun hän joutui selittämään pohjoismaisten virkaveljiensä kanssa laatimaansa lehtikirjoitusta.

Haglundin mukaan tällaista kieltä käytetään Venäjällä monesta länsimaisesta poliitikosta, mutta siitä ei pitäisi Suomessa provosoitua.

– Oikeastaan Suomen lehdistön pitää varoa, etteivät he toimi Venäjän propagandakoneiston apupoikina ja -tyttöinä siten, että käytännössä vaan tehdään isoja otsikoita siitä mitä propagandalehdistö siellä syöttää ulos. Se johtaa siihen, että se täyttää tarkoituksensa ja sitä kautta kannustaa tämmöseen, Haglund sanoi Peter uutisvirrassa -ohjelmassa.

Haglund totesi myös, että Venäjän propangandauutisilla ja sotakaluston esittelyllä luodaan väärää mielikuvaa sodan partaalla olemisesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme