Mainos
Mainos

Hailuodon eristys päättynyt

Oulun edustalla sijaitseva Hailuodon saari jäi mottiin, kun saaren liikennettä hoitavan lautan ajoramppeihin tuli vikaa. Lauttaliikenne on saatu toimimaan, mutta lautan korjaustöitä jatketaan vielä ensi yön aikana.

Hailuodon lauttaliikenne toimii jälleen. Saaren yhteyslautta on saatu korjattua siihen kuntoon, että liikenne saaren ja mantereen välillä voitiin aloittaa kello 14:n jälkeen. Lauttaliikenne kulkee toistaiseksi ilman aikatauluja Hailuodon ja Oulunsalon välillä.

Liikennettä hidastaa se, että nyt on on voitu korjata vain lautan toinen pää. Tämän vuoksi lautta joudutaan kääntämän rantautumista varten ja ajoneuvot joutuvat peruuttamaan pois lautalta. Korjaustyöt jatkuvat tulevan yön aikana.

Hailuodon tuhat asukasta jäi käytännössä mottiin lautan ajoramppien rikkoutumisen takia. Meriluoto-lautta törmäsi eilen ja tänään laiturin rakenteisiin niin pahoin, että ne rikkoutuivat. Törmäykset johtuivat ilmeisesti ohjausviasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme