Mainos
Mainos

Haittaako viina työntekoa – tulokset jakavat kansan

MTV3 Uutisten teettämä tutkimuksen mukaan noin puolet suomalaisista on sitä mieltä, että työpaikoilla suhtaudutaan alkoholiin ja sen haittavaikutuksiin liian kevyesti.

Hitaasti alkoholin liikakäyttöön ja sen seurauksiin puututaan yli 40 prosentissa työpaikoista. Joka kymmenes paikoista ei puutu tilanteeseen laisinkaan.

MTV3:n kyselyyn vastanneista noin puolet pitää työpaikkojen alkoholilinjauksia sopivina. Mutta saman verran on sitä mieltä, että päihteisiin suhtaudutaan töissä liian sallivasti.

Työntekijöiden keskuudessa alkoholiriippuvaisuus on keskimääräistä yleisempää.

Joka kymmenes suomalainen työntekijä on diagnosoitu alkoholiriippuvaiseksi. Määrä on liki kaksinkertainen verrattuna väestöön ylipäätänsä.

Katso Joonas Lepistön juttu (Seitsemän uutiset 25.3.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot