Mainos
Mainos

Häkämiehen jatko selviää myöhemmin

Päätös sisäministeri Kari Häkämiehen ministerikauden jatkamisesta siirtyy ensi vuoden alkupuolelle. Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoo, ettei ratkaisu Häkämiehen jatkosta EU-puheenjohtajuuden jälkeen ole vielä ajankohtainen. Alun perin kokoomuksen eduskuntaryhmän oli tarkoitus päättää Häkämiehen jatkokaudesta huomenna.

Poliisit Häkämiehen jatkon kannalla


Poliisien liitto on ilmoittanut haluavansa Häkämiehen jatkavan sisäministerinä. Liiton mielestä Häkämies on seurannut ja myös nähnyt poliisin määrärahoin liittyvät ongelmat.

Poliisien liitto haluaa kaupunginjohtaja Kari Häkämiehen jatkavan sisäministerinä. Liiton näkemyksen mukaan Häkämies on seurannut ja myös nähnyt poliisin määrärahoihin liittyvät ongelmat.

Poliisijärjestöjen liitto huomauttaa, että hallitusohjelmaan kirjattiin mm. rikollisuuden vähentämistavoitteet, mikä puolestaan edellyttää ettei sisäministeriä vaihdeta tässä vaiheessa. Poliisien liiton yksimielinen kannanotto Häkämiehen puolesta on poikkeuksellinen Suomen oloissa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme