Mainos
Mainos

Häkämies: Emme halua, että menehtyneen rauhanturvaajan työ valuu hukkaan

Puolustusministeri Jyri Häkämies on esittänyt surunvalittelunsa Afganistanissa menehtyneen suomalaisturvaajan puolesta. Häkämies muistutti samalla sotilaiden paikan päällä tekemästä tärkeästä työstä.

- Olen suurta surua tuntien ottanut tänään vastaan tiedon suomalaisen rauhanturvaajan menehtymisestä hänen palvellessaan suomalaisessa kriisinhallintajoukossa Afganistanissa. Ilmaisen syvän osanottoni menehtyneen rauhanturvaajan perheelle ja omaisille, Häkämies totesi lähettämässään tiedotteessa.

Hän myönsi, että suomalaisjoukot työskentelevät Afganistanissa vaarallisissa ja vaikeissa olosuhteissa. Hän muistutti kuitenkin, että Suomi on yhdessä monien muiden maiden kanssa sitoutunut tukemaan Afganistanin kehittymistä turvallisemmaksi yhteiskunnaksi.

- On valitettavaa, että Yhdistyneiden Kansakuntien valtuutuksella maassa toimivat rauhanturvaajat joutuvat tällaisten iskujen kohteiksi. Emme halua, että menehtyneen rauhanturvaajan työ valuu hukkaan, vaan jatkamme tätä työtä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme