Mainos
Mainos

Häkämies hakee Maskun johtoon

Kari Häkämies on yksi yhdeksästä ehdokkaasta varsinaissuomalaisen Maskun kunnanjohtajaksi. Hakuaika päättyi tänään kello 16.

- Minulle vinkattiin, että olisi tällainen virka avoinna. Innostuin, koska kunta on kehittämiskelpoinen. Sen talous ja palvelut ovat hyvässä kunnossa, Häkämies perusteli hakemustaan STT:lle.

Oikeustieteiden kandidaatti Häkämies on ollut Kuopion kaupunginjohtaja 1998-2001. Hakijoiden joukossa on myös useita muita entisiä tai nykyisiä kunnan- tai kaupunginjohtajia.

Häkämies irtisanoutui viime heinäkuussa sisäministeriön kansliapäällikön paikalta pahoinpitelysyytteiden vuoksi. Hän tekee nyt töitä henkilöstövuokrausyhtiössä ja asianajotoimistossa.

- Uusi kunnanjohtaja valitaan varmaankin joko ennen tai jälkeen kesälomakauden, uskoo vt. kunnanjohtajana toimiva varatuomari Matti Vanto. Masku on vajaan 6 000 asukkaan kunta noin 20 kilometriä Turun pohjoispuolella.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme