Mainos
Mainos

Häkämies: Pääministeri purkamaan rekkajonoja

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan mukaan itäliikenteen pulmiin saadaan todelliset ratkaisut vain korkeimmalla poliittisella tasolla.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jyri Häkämies vaatii pääministeri Matti Vanhasta puuttumaan itärajan rekkaruuhkiin. Vanhasen olisi otettava ongelmien ratkaisu omaan ohjaukseensa.

- Kun punamultahallituksen ministerit tuntuvat juoksevan karkuun ministerivastuuta, tarjoavat ratkaisuksi kahden miljoonan sepelirahaa ja jättävät alueen ihmiset ja yritykset heitteille, on pääministerin astuttava esiin. Näin on tapahtunut paljon pienemmissäkin asioissa, Häkämies patisti kannanotossaan.

Hänen mukaansa itäliikenteen pulmiin saadaan todelliset ratkaisut vain korkeimmalla poliittisella tasolla. Tarvitaan sekä pääministerin, presidentin että EU:n myötävaikutusta, jotta Venäjän tulliongelmat saadaan ratkaistua.

- Ensi viikon Venäjän huipputapaamiseen suunnitellusta pohjoisen ulottuvuuden logistiikkaohjelman julkistamisesta uhkaa tulla vitsi, jos nykytilanteeseen ei saada parannusta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme