Mainos
Mainos

Hakkarainen: En ostanut, enkä aikonut ostaa seksiä

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on kommentoinut häneen liitettyä juhlintakohua. Hän kertoo, ettei hänellä ole mitään yhteyttä moottoripyöräkerhon jäseniin.

– Toisin kuin julkisuudessa on väitetty, en ole myöskään ostanut tai yrittänyt ostaa seksipalveluita keneltäkään. Kysymys oli ravintolaillan jatkoista, joille minut kutsuttiin, enkä tiennyt, mistä paikasta oli kysymys. Pahoittelen tätä erehdystäni enkä tule kommentoimaan aihetta tämän enempää, Hakkarainen kertoo tiedotteen välityksellä.

Hakkaraisen kerrotaan juhlineen tukevassa humalatilassa muun muassa moottoripyöräkerho Bandidoksen tiloissa ja antaneen rahaa naiselle.

Naisen kertomuksen mukaan Hakkarainen tarjosi rahaa seksin ostaminen mielessään, Hakkaraisen mukaan hänelle tarjottiin maksullista seksiä, mutta hän kieltäytyi - tarjoten kuitenkin rahaa säälistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme