Mainos
Mainos

Hakkarainen tyrmistyi liivijengiväitteistä: Ryhdyn jatkotoimiin

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) kiistää lehtiväitteet hänen yhteyksistään liivijengiin. Hän kirjoittaa tänään Iltalehden verkossa julkaistussa vastineessaan, että väite tiiviistä yhteyksistä loukkaa hänen kunniaansa niin paljon, että hän ryhtyy jatkotoimiin.

Hakkarainen ei kertonut STT:lle, millaisista jatkotoimista on kyse. Hän puhuu asiasta lakimiehen kanssa.

– Kyllä se sitten siitä selviää, sanoi Hakkarainen.

Iltalehti kertoi viime viikolla poliisilähteisiin viitaten, että Hakkarainen on viettänyt aikaa Bandidos MC:n kannattajakerhon Diablos MC:n tiloissa Varkaudessa. Muun muassa STT siteerasi uutista.

Hakkarainen kirjoittaa käyneensä Varkaudessa joulukuussa perussuomalaisten pikkujoulussa. Silloin vierailtiin puolueen jäsenen luona.

– Minä en huomannut paikassa minkäänlaisia kerhotunnuksia, eikä mielessäni edes käynyt, että kyseessä voisi olla moottoripyöräkerhon kerhotila, hän kirjoittaa.

Edustaja ihmettelee, miten hänen olisi pitänyt tietää puolueaktiivin mahdollisesta Diablos-jäsenyydestä, jos poliisikaan ei ole siitä varma.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme