Mainos
Mainos

Hakkaraisen hoito alkanut tänään aamulla: Muita vaihtoehtoja ei ollut

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner kertoo MTV3 Uutisille, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on tänä aamuna hakeutunut hoitoon alkoholiriippuvuuden vuoksi.

– Oikeastaan muita vaihtoehtoja ei ollut, ryhmässä ei päätetty asiasta, vaan merkittiin tiedoksi. Hän on itse oma-aloitteisesti hakeutunut hoitoon. Hoito on alkanut tänään aamupäivällä. Hänen tukihenkilönään toimii eduskuntaryhmässä kansanedustaja Juha Väätäinen. Hakkarainen saa koko eduskuntaryhmän tuen taakseen tässä hoidossa.

Ruohonen-Lernerin mukaan akuuttihoito jatkuu koko kevätistuntokauden, ja jatkohoito todennäköisesti tulevan syysistuntokauden loppuun saakka.

– Pyydetään koko eduskuntaryhmä ja Hakkarainen myös, että kunnioitetaan hänen ratkaisua hoitaa vakava sairaus sekä sitä ratkaisua, että voi jatkaa kansanedustajan työtään. Toivomme, että hänelle taataan täydellinen työrauha ja rauha keskittyä tähän hoitoon.

Hoitopaikkaan Ruohonen-Lerner ei ota kantaa, koska ei tiedä mitä vaihtoehtoja on ollut esillä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme