Mainos
Mainos

Hakkaraisen hoito alkanut tänään aamulla: Muita vaihtoehtoja ei ollut

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner kertoo MTV3 Uutisille, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on tänä aamuna hakeutunut hoitoon alkoholiriippuvuuden vuoksi.

– Oikeastaan muita vaihtoehtoja ei ollut, ryhmässä ei päätetty asiasta, vaan merkittiin tiedoksi. Hän on itse oma-aloitteisesti hakeutunut hoitoon. Hoito on alkanut tänään aamupäivällä. Hänen tukihenkilönään toimii eduskuntaryhmässä kansanedustaja Juha Väätäinen. Hakkarainen saa koko eduskuntaryhmän tuen taakseen tässä hoidossa.

Ruohonen-Lernerin mukaan akuuttihoito jatkuu koko kevätistuntokauden, ja jatkohoito todennäköisesti tulevan syysistuntokauden loppuun saakka.

– Pyydetään koko eduskuntaryhmä ja Hakkarainen myös, että kunnioitetaan hänen ratkaisua hoitaa vakava sairaus sekä sitä ratkaisua, että voi jatkaa kansanedustajan työtään. Toivomme, että hänelle taataan täydellinen työrauha ja rauha keskittyä tähän hoitoon.

Hoitopaikkaan Ruohonen-Lerner ei ota kantaa, koska ei tiedä mitä vaihtoehtoja on ollut esillä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot