Mainos
Mainos

Halla-aho ei aio jättää hallintovaliokuntaa: "Tämä on härskiä politikointia"

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho ei aio harkita vetäytymistä eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta. Halla-aho muistuttaa, että hänet on yksimielisesti valittu kyseiseen tehtävään.

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner kertoi Ilta-Sanomille, että puolue aikoo kyseenalaistaa Halla-ahon aseman valiokunnan puheenjohtajana.

Halla-ahon kärjekäs maahanmuuttokritiikki on noussut jälleen esille Norjan joukkosurman jälkimainingeissa. Maahanmuuttoasiat ovat hallintovaliokunnan vastuulla.

– Pidän häpeällisenä sitä, että Mikael Jungner ja SDP käyttävät Norjan tragediaa ja sen uhreja poliittisena keppihevosena Suomen sisäpolitiikassa. Sinänsä nämä yritykset marginalisoida perussuomalaisia ja päästä minusta tavalla tai toisella eroon ovat jatkuneet eduskuntavaaleista lähtien - tai oikeastaan jo ennen vaaleja. Tässä jatketaan vanhan levyn veivaamista Norjan murhenäytelmää hyväksikäyttäen, Halla-aho sanoo MTV3 Uutisille.

– Tietysti tämä on politikointia. Aivan puhdasta, laskelmoivaa ja härskiä politikointia.

(MTV3 - STT)

Katso Johanna Laineen juttu (Seitsemän uutiset 30.7.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme