Mainos
Mainos

Halla-aho MTV3:lle: Kämmäyksiä sattuu

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho kieltää todella toivovansa Kreikkaan sotilasjunttaa.

–En ole kovin tottunut tähän tilanteeseen, jossa humoristiseen sävyyn kirjoitettuja facebook-päivityksiä riepotellaan uutisissa. Tokihan sitä on jatkunut hyvin pitkään, mutta en ole oikein poliitikko luonteeltani, niin tämmöisiä kämmäyksiä sattuu, uuden nettikirjoituskohun riepottelema Halla-aho totesi MTV3 Uutisille.

Halla-ahon mukaan kirjoitus oli kärjistys Kreikan toivottomasta tilanteesta.

–Minkä tahansa äänestäjien kannatuksesta riippuvan hallituksen on mahdotonta toteuttaa niitä säästötoimenpiteitä, joita Kreikan talouden tasapainottaminen edellyttäisi. Tämän takia se ei varmaan tule onnistumaankaan. Tämä on myös todettu erilaisten talousasiantuntijoiden lausunnoissa moneen kertaan.

Kommentti kaduttaa

Halla-aho uskoo, että kaikki tiet johtavat Kreikan velkasaneeraukseen ja velkojen osittaiseen anteeksiantoon.

–Mikä tahansa hallitus kreikassa joutuu ajattelemaan myös seuraavia vaaleja, on hyvin vaikea tehdä sellaisia toimenpiteitä jotka johtaisivat vaalitappioon seuraavissa vaaleissa. Tämän johdosta en usko, että Kreikka pystyy tekemään sellaisia korjaustoimenpiteitä, jotka oikeasti tasapainottaisivat sen taloutta halutulla tavalla, Halla-aho kertoo.

Halla-aho myöntää kuitenkin, että kommentti kaduttaa.

–On poliittisesti epäviisasta antaa vastustajien käsiin mitään, mitä voi käyttää tällä tavalla. Siinä mielessä kaduttaa että ilmaisin asian tällä tavalla. Jokaisesta kerrasta oppii tietysti jotain.

Katso Pekko Ylösen juttu (Seitsemän uutiset 14.9.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme