Mainos
Mainos

Halla-aho pyörsi rajun FB-kirjoituksensa

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho on innokas yhteisöpalvelu Facebookin käyttäjä. Halla-aho hätkähdyttikin lukijoitaan julkaisemalla tilillään kommentin koskien Kreikan tapahtumia.

Halla-aho kirjoitti Facebook-seinälleen, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, joka suosiostaan välittämättä voisi panna lakkoilijat ja mellakoitsijat kuriin panssarivaunuilla.

Halla-ahon mielestä yksinkertainen tosiasia on, että demokratia estää mitä tahansa poliittista hallitusta ryhtymästä sellaisiin toimiin, joilla oikeasti olisi vaikutusta Kreikan konkurssitalouteen.

Keskiviikkona iltapäivällä Halla-aho tuli katumapäälle.

Hän poisti alkuperäisen kirjoituksensa ja lisäsi sivulleen selvityksen:

– Tiedoksi, että en oikeasti kannata sotilasjunttaa Kreikkaan. Tarkoitus oli, omassa tyylilajissani, huomauttaa, että demokratiassa on vaikea toteuttaa ikäviä ja kansan vastustamia päätöksiä, vaikka ne olisivat välttämättömiä. Useimmat varmaan ymmärsivät viestin, mutta koska siihen oli helppo tarttua, sen julkaiseminen osoitti huonoa harkintaa, ja siksi olen poistanut sen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme