Mainos
Mainos

Halla-ahon mielipiteet ihmisarvosta nousivat esiin Itävallassa

Perussuomalaisten tuoreen kansanedustajan Jussi Halla-ahon mielipiteet saavat julkisuutta Itävallassa. Sanomalehti Die Presse siteeraa Helsingin Sanomien juttua, jossa Halla-aho ei halunnut selitellä vanhoja kirjoituksiaan ja kannanottojaan.

Die Presse nostaa esille Halla-ahon kommentin, jonka on tulkittu tarkoittavan, että kaikki ihmiset eivät olisi samanarvoisia. Lisäksi jutusta poimitaan kansanedustajan toive Suomen siirtymisestä Tanskan tielle eli tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan.

Itävaltalaislehti kertoo Halla-ahon luonnehtineen profeetta Muhammadia pedofiiliksi ja somaleita taskuvarkaiksi. Jutussa mainitaan myös Halla-ahon tuomio uskonrauhan rikkomisesta. Kirjoituksesta kertoi Suomessa Nelosen uutiset verkkosivuillaan.

Halla-aho pitää tällaista kirjoittelua ikävänä.

– Pidän ihmeellisenä sitä, että meillä on suomalaisessa mediassa ja poliitikkojen joukossa sellaisia oman pesän likaajia, jotka levittävät tällaista vääristeltyä ja valheellista tietoa ulkomaille, kansanedustaja sanoi Neloselle.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme