Mainos
Mainos

Hallitukselta odotetaan rakenneratkaisuja

Hallitus aloittaa pian jatkoneuvottelut rakenneuudistuksesta. Ensimmäiset ministerit ovat jo saapuneet Säätytalolle, ja neuvottelujen on määrä alkaa yhdeksältä.

Arhinmäki: "Hesarin jälkeen himaan, yhdeksäksi takaisin neuvottelemaan. Se on sellainen ministerin perjantai"

Hallituspuolueiden puheenjohtajat neuvottelivat viime yönä rakennepaketista melkein aamukolmeen, kertoo Ylen uutiset verkkosivullaan.

– Hesarin jälkeen himaan, yhdeksäksi takaisin neuvottelemaan. Se on sellainen ministerin perjantai, totesi kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas.) Facebookissa.

Ylen mukaan neuvottelut pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa kestivät lähes yhdeksän tuntia. Neuvottelujen edistymisestä tai mahdollisista tuloksista ei ole kerrottu.

Iso rakenneuudistusten paketti pitää sisällään lukuisia uudistuksia, joilla yritetään tasapainottaa julkisen talouden menoja ja tuloja. Neuvotteluissa pohditaan muun muassa, miten hallitus toteuttaa oppivelvollisuusikärajan noston, subjektiivisen päivähoito-oikeuden rajaamisen ja kotihoidontuen jakamisen.  Uudistuspakettia on valmisteltu koko syksy.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme