Mainos
Mainos

Hallituksen työ onnistunut melko hyvin

Tuoreen kyselyn mukaan hallitus on onnistunut työssään suhteellisen hyvin. Pääministeri Vanhasen suosio hieman hallituksen suosiota korkeampi.

Kansalaisista 71 prosenttia antaa hallitukselle Helsingin Sanomien kyselyssä melko hyvän ja 2 prosenttia erittäin hyvän arvosanan. Melko tai erittäin huonon arvosanan antaa joka viides kyselyyn vastannut.

Keskusta ja SDP suopeimpia

Keskustan kannattajista 87 prosenttia ja SDP:n kannattajista 86 prosenttia antaa hallituksen työstä erittäin tai melko hyvän arvosanan. Myös oppositio on varsin tyytyväinen hallituksen toimintaan. Kokoomuksen kannattajista 75 prosenttia ja vihreiden kannattajista 64 prosenttia antaa arvosanaksi erittäin tai melko hyvän. Vasemmistoliiton kannattajista sen sijaan yli puolet antaa hallitukselle melko tai erittäin huonon arvosanan.

Pääministeri Matti Vanhaselle melko tai erittäin hyvän arvosanan antaa 79 prosenttia vastanneista. Suomen Gallup haastatteli kyselyä varten tuhatta ihmistä joulukuun alkupuolella. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme