Mainos
Mainos

Hallitus ei suunnittele menoleikkauksia

Pääministeri Matti Vanhanen vakuuttaa, että hallituksen suunnitelmissa ei ole mitään leikkauslistoja. Hänen mielestään pitää välttää toimia, joilla vaikeutetaan kysynnän kasvua.

Hallitus ei tehnyt iltapäivällä alkaneessa hallituskauden puolivälitarkastuksessaan vielä mitään konkreettisia päätöksiä. Päätösten aika on huomenna iltapäivällä, jolloin hallitus päättää kannanotostaan.

Pääministeri Vanhanen korosti, että nyt on vakava talouskriisi, jonka kestoa ei tiedetä. Siksi tarvitaan pitkän aikavälin ratkaisuja, joilla turvataan suomalaista hyvinvointia.

Vanhanen luonnehti päivän keskustelua monipuoliseksi ja hyödylliseksi. Keskustelussa keskityttiin hallituksen perusstrategiaan eli miten turvata talouden kasvupohjan ja työllisyyden vahvistaminen.

Nuoret aikasemmin työelämään, eläkkeelle myöhemmin

Hallitus kaavailee kansalaisten työuran pidentämistä. Vanhanen korostaa, että työuran pidennystä tarvitaan sekä alkupäässä että loppupäässä. Nuorten pitäisi päästä työelämään nykyistä aiemmin. Samoin eläkkeelle siirtymistä olisi myöhennettävä.

Katso Pauli Poutasen juttu (Kymmenen uutiset 23.2.2009)

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot