Mainos
Mainos

Hallitus hyväksyi asunto-ohjelman

Pääkaupunkiseudun ja muiden kasvukeskusten asunto-ongelmia pyritään helpottamaan lisäämällä seudullista sekä valtion ja kuntien välistä yhteistyötä. Muuttotappioalueilla tavoitteena on asuntokannan sekä palvelurakenteen sopeuttaminen tulevaan väestömäärään.

Tavoitteet on kirjattu valtioneuvoston hyväksymään hallituksen asuntopoliittiseen strategiaan. Siinä tunnustetaan, että asunto-ongelmien luonne ja vaikeusaste vaihtelevat suuresti eri osissa maata, joten keinoja tilanteen korjaamiseksi on eriytettävä aiempaa enemmän.

Asuntopolitiikan yleistavoitteeksi on asetettu hinnoiltaan vakaat asuntomarkkinat. Myös asuntotuotantoa pyritään kasvattamaan.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot