Mainos
Mainos

Hallitus käsitteli politiikkaohjelmia

Hallitus on päättänyt politiikkaohjelmien koordinoinnista. Esimerkiksi työllisyysohjelmasta vastaa Tarja Filatov.

Hallitus päätti neuvottelussaan tänään hallituksen politiikkaohjelmien yhteensovittamisesta. Politiikkaohjelmat ovat hallitusohjelman suuria ministeriörajoja ylittäviä kokonaisuuksia.

Työllisyysohjelmaa koordinoi työministeri Tarja Filatov. Yrittäjyyden politiikkaohjelman etenemisestä vastaa kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen.

Pääministeri Anneli Jäätteenmäki otti vastatakseen tietoyhteiskuntaohjelman yhteensovittamisen. Oikeusministeri Johannes Koskinen koordinoi kansalaisvaikuttamisen politiikkaohjelmaa. Kunkin politiikkaohjelman johtoon tulee ohjelmajohtaja siihen asti, kunnes ohjelma on saatu päätökseen.

Neuvottelussa sovittiin, että johtajat niin sanotusti pannaan hakuun. Ohjelmajohtajat voivat olla lainassa ministeriöistä. Heitä voi tulla myös ministeriöiden ulkopuolelta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot