Mainos
Mainos

Hallitusneuvottelujen niukka tiedotuslinja jatkuu

Hallitusneuvottelujen suuria kysymyksiä ratkovan johtoryhmän niukkasanainen tiedotuslinja jatkuu. Julkisuuteen ei ole toistaiseksi kerrottu käytännössä mitään neuvottelujen yksityiskohdista.

Hallitusneuvottelujen vetäjä Jyrki Katainen (kok.) tyytyi arvioimaan Säätytalolle saapuessaan, että normaaliin tahtiin edetään. Kataisen mukaan on mahdollista, että yksityiskohdista kerrotaan vasta, kun hallitusohjelma on valmis ja tulostettu.

Jutta Urpilainen (sd.) taas totesi, että asioita on paljon pöydällä. Päivi Räsänen (kd.) selitti, että vaiteliaisuus johtuu siitä, että neuvottelut saadaan etenemään hyvässä hengessä. Puoluejohtajista koostuva johtoryhmä alkoi kokoustaa kello 14 iltapäivällä.

Taloustyöryhmässä vaikuttava Eero Heinäluoma (sd.) kommentoi, että edistystä tapahtuu koko ajan.

- Juna kulkee, välillä tasaiseen vauhtiin ja välillä nykäyksin.

Kun Heinäluomalta kysyttiin, onko puolueilla suuriakin ristiriitoja talouskysymyksissä, vastaus oli, ettei tilanne poikkea tavanomaisesta.

Eli suuria riitoja on?

- Tunnelma on ollut hyvä. Riidoista en puhuisi ollenkaan.

Heinäluoma ei osannut sanoa, milloin talousraamit saadaan valmiiksi.

(MTV3 - STT)

Katso Raimo Pitkäsen juttu (Seitsemän uutiset 22.5.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme