Mainos
Mainos

Hallitusneuvottelut kunnolla vauhtiin - pöydällä maahanmuutto ja EU

Hallitusneuvottelut käynnistyivät varsinaisesti tänään. Aluksi käsitellään maahanmuutto-, EU- sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Hallitustunnustelija Juha Sipilä (kesk.) sanoi ennen päivän neuvottelujen alkamista, että EU- ja maahanmuuttokysymyksissä ei ole odotettavissa dramatiikkaa. EU- ja maahanmuuttoasioita käsitellään tänään erillisissä työryhmissä. Lisäksi tänään kokoontuu ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevä työryhmä.

Ennen hallituspohjan ilmoittamista Sipilä neuvotteli erikseen perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin kanssa kokonaisen päivän.

Soini sanoi ennen päivän neuvottelujen alkamista, että Britannian vaalituloksesta voi hakea mallia siitä, miten asiat pitäisi hoitaa.

Kokoomus on pitänyt Sipilän EU-kirjausta liian tiukkana, mutta Sipilä on sanonut että keskusta voisi hyväksyä kokoomuksen ehdottaman lievennyksen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme