Mainos
Mainos

Hallitusneuvottelut: Maahanmuuttoryhmän johtoon PS:n Eerola

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola on valittu puheenjohtajaksi hallitusneuvotteluiden maahanmuuttotyöryhmään. Jokaisella kolmella hallitusneuvotteluin osallistuvalla puolueella on tässä työryhmässä kolme edustajaa.

Hallitusneuvotteluita käydään nyt kolmessa ryhmässä: maahanmuutto-, EU- ja ulko- sekä turvallisuuspolitiikan työryhmissä.

Perussuomalaisten muut maahanmuuttopolitiikasta neuvottelevat ovat Raimo Vistbacka ja Antti Valpas. Keskustasta tässä ovat mukana Juha Rehula, Tapani Tölli ja Seija Turtiainen. Kokoomuksen edustajat maahanmuuttoryhmässä ovat Arto Satonen, Juhana Vartiainen ja Tiina Rytilä.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikan työryhmän puheenjohtajuus on keskustan Timo Laanisella. EU-politiikan työryhmän puheenjohtajuus on kokoomuksen Lenita Toivakalla.

Keskusta on nostanut keskeiseen strategiatyöryhmäänsä puoluejohdon ulkopuolelta Anne Bernerin ja Matti Vanhasen. Perussuomalaisilla tässä tärkeässä strategiaryhmässä ovat puoluejohdon ulkopuolelta muun muassa Erkki Havansi ja kokoomuksella Juhana Vartiainen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme