Mainos
Mainos

Hallituspohja ei puhuttele nuorta yrittäjää: "Vanhoja puolueita, joilla ei uusia ajatuksia"

Vuoden nuori yrittäjä ja Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm odottaa mielenkiinnolla sitä, mitä perussuomalaiset tuovat Suomen johtamiseen.

Piraattipuolueen kannattajaksi tunnustautuva Lindholm sanoo, ettei yksikään hallituspuolueista ole onnistunut puhuttelemaan häntä nuorena eikä yrittäjänä. 

Lindholmin mukaan ainakaan kokoomukselta tai keskustalta ei ole odotettavissa suuria apuja yrittäjälle, perussuomalaisten tekoja hän odottaa mielenkiinnolla.

– Ne (keskusta ja kokoomus) ovat vanhoja puolueita, joilla ei ole hirveästi uusia ajatuksia. Byrokratian purkamisen sijaan ne ovat ajaneet monimutkaisempaa byrokratiaa. Yrittäjänä olo vaatii melkoista verokikkailua ja enpä osaisi itse omaa verokorttiani täyttää, Lindholm sanoo.

– Toisaalta Suomi on hyvin säännelty maa, jossa tietää mitä tapahtuu. Ei se ole pelkästään huono asia. Meidän kulttuurissamme sovitaan asiat etukäteen ja ne pitävät.

Piraattipuolueella tuntui olevan internet-yrittäjän kannalta hyviä ajatuksia. Lindholmin mukaan selkeitä listoja on vaikea uudelle hallitukselle antaa.

– Jos jotain, niin valtion pitäisi tarjota kaikille suomalaisille yrityksille ilmainen ohjelmistopaketti, jossa olisi kaikki tarvittavat ohjelmistot. Sen jos tekisivät, sillä olisi tosi positiivinen vaikutus kaikille, hän sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme