Mainos
Mainos

Hallituspohjaneuvottelut etenevät - kokoomus, PS ja keskusta hyvin lähellä yhteissopua?

Kokoomus, perussuomalaiset ja keskusta ovat edistyneet hallituspohjaneuvotteluissaan niin pitkälle, että tietoa heidän yhdessä aloitettavista hallitusneuvotteluista odotetaan MTV3:n tietojen mukaan mahdollisesti jo torstaina.

Hallitustunnustelija Jyrki Katainen (kok.), perussuomalaisten Timo Soini ja keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi ovat pohjustaneet yhteistä pohjaa yhteistapaamisessaan tänään useaan kertaan ja sopu on MTV3:n tietojen mukaan enemmän kuin lähellä. Neuvotteluja on jatkettu vielä illalla. Läpi on käyty muun muassa EU- ja talouspolitiikkaa.

Neuvottelulähteistä MTV3:n tietoa ei vahvisteta, mutta kerrotaaan, että perjantaita aikaisempi ratkaisu on mahdollinen. Henkeä kolmikon yhteisneuvotteluista kuvataan hyväksi.

Jos sopu varmistuu lopullisesti, se tarkoittaa, että SDP on ulkona seuraavasta hallituksesta. Jos kokoomuksen, perussuomalaisten ja keskustan alustava sopu vielä kaatuu, tunnustelee Katainen seuraavaksi kokoomuksen, SDP:n ja keskustan yhteistä pohjaa.

Katso Vesa Kallionpään juttu (Kymmenen uutiset 8.6.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme