Mainos
Mainos

Halonen ja Aho hiovat vaalitaktiikoitaan

Tarja Halonen uskoo, että hän pystyy keräämään presidentinvaalin toisella kierroksella itselleen pääasiassa Elisabeth Rehniä, Riitta Uosukaista ja Heidi Hautalaa ensimmäisellä kierroksella äänestäneiden ääniä. Halonen kertoi näkökannoistaan aamulla Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Esko Aho puolestaa odottaa toisesta kierroksesta tiukkaa kamppailua, jossa ehdokkaiden mielipide-erot tulevat aiempaa paremmin esille.


Kokoomukselta tai Rkp:ltä ei ole luvassa virallista tukea kummallekaan toisen kierroksen ehdokkaalle.
-Kyllä meillä on asiasta jonkin verran keskusteltu, ja näyttää siltä, ettei sellaista halukkuutta puolueessa ole. Suhtaudutaan niin kuin äänestäjät, ja tehdään niitä omia valintoja, sanoi kokoomuksen puoluejohtaja SauliNiinistö illalla.

Myöskin RKP:n puheenjohtaja Jan-Erik Enestam oli illalla vaitoinainen puolueensa suosituksista: - Toivon, että kansalaiset käyvät äänestämässä ja käyttävät omaa harkintaansa, siihen luotan.

Vihreiden johto on jo tuonut ilmi sympatiansa Tarja Halosta kohtaan.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme