Mainos
Mainos

Halonen: Kultajuhla sujui kohtuullisesti

Kultajuhlassa tiukkaan syleilyyn uponnut presidentti Tarja Halonen suhtautuu kiekkoleijonien juhlahumuun äidillisen ymmärtäväisesti.

Parinkymmenen minuutin ajan juhlassa viihtynyt Halonen kertoi kuulleensa paikallispoliisilta kaiken sujuneen kohtuullisesti.

– Eihän se elämä onneksi ole ihan tasaista. Onneksi siinä on tällaisia ilon hetkiä välillä ja voi olla että tänään ja huomenna tuntuu vähän siltä, että se oli nyt sitten siinä.

– Toinen asia mikä on hyvä muistaa on, että ei se olisi ehkä tuntunut niin makealta, jos edellisestä kerrasta ei olisi kulunut 16 vuotta, Halonen totesi.

Kestävän kehityksen paneelia Helsingissä johtanut presidentti kertoi ulkomaisten vieraidensa hämmästelleen kuvia eilisiltaiselta kauppatorilta.

Panelistit sanoivat pilke silmäkulmassa olevansa tyytyväisiä siihen, että illallinen presidentinlinnassa järjestetään vasta tänään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme