Mainos
Mainos

Halonen roskalavaepisodista Ylelle: Elän niin kuin puhun

Presidentti Tarja Halonen on kommentoinut Ylen Ykkösaamussa roskalavan penkomisesta noussutta kohua.

Sosiaalisessa mediassa levisi tiistai-iltana kuva, jossa Halonen penkoo roskalavaa kotinsa lähellä Hakaniemessä Helsingissä.

– Tulin töistä kotiin vähän myöhemmin, ja siinä meidän lähellämme joku oli kuollut - ilmeisesti yksinäinen ihminen - ja kotia tyhjennettiin. Siinä oli roskalava johon kannettiin tavaraa, ihmiset kokoontuivat ja tavarat olivat vapaasti otettavissa, Halonen kertoi Ylen Ykkösaamussa.

Hän kertoo keskustelleensa muiden paikalla olijoiden kanssa siitä, miten paljon tavaraa ihmisille elämän aikana kertyy, joka ei sitten kelpaakaan kuoleman jälkeen kenellekään. Esimerkkinä hän käytti käyttämätöntä valokuvakehystä.

Halonen kertoo olevansa hieman kiusaantunut tapauksen saamasta julkisuudesta.

– Kyllä se pikkuisen vaivaa siinä mielessä, että kun on pieni yhteiskunta ja kaikki tuntee kaikki, niin totta kai sitä olisi mielellään enemmän yksityisesti esimerkiksi uimarannalla tai kaupan kassalla. Mutta onneksi tuo oli tuommoinen kuva, joka kertoo, että elää niin kuin puhuu, Halonen naurahti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme